Ελ. Βενιζέλου & Αθ. Διάκου, Παλαιόχωρα Σελίνου, Τ.Κ.:73001 +30 2823340300

Υποχρέωση Υποβολής Αιτήσεων για την χρήση Κοινόχρηστων Χώρων για το έτος 2024

Ο Δήμος Καντάνου Σελίνου καλεί όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και  δεν έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου, να καταθέσουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (e-mail: vouraki@kantanouselinou.gr ) ή στο Τμήμα Οικονομικής Υπηρεσίας στην Παλαιόχωρα, στο 2ο όροφο, τηλ.: 282333 40310.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την  χρήση κοινόχρηστου χώρου – πεζοδρομίου, αποτελεί η έκδοση σχετικής άδειας για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και εμπορευμάτων για το οικονομικό έτος 2024, αποκλειστικά πριν την χρήση το χώρου.

Οι άδειες που θα χορηγούνται θα ισχύουν για το τρέχον έτος δηλαδή έως 31/12/2024.

Επισημαίνεται ότι η χορήγηση της άδειας προϋποθέτει τη μη ύπαρξη οφειλών προς το Δήμο (άρ. 285 ΔΚΚ).

Η αυθαίρετη χρήση κοινοχρήστου χώρου προβλέπει κυρώσεις επιβολής σχετικού προστίμου(άρθρο 3 του Ν.1080/80, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει).

Σχετικό δελτίο τύπου, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά αναρτάται στην ηλεκτρονική σελίδα(www.kantanouselinou.gr), στα δημοτικά  καταστήματα και ΚΕΠ του Δήμου μας.

Προσοχή: Πριν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου, θα πρέπει να εκδοθεί σχετική άδεια (νέα ή ανανεωμένη). Επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά προς την Οικονομική Υπηρεσία.