Ελ. Βενιζέλου & Αθ. Διάκου, Παλαιόχωρα Σελίνου, Τ.Κ.:73001 +30 2823340300

Συνάντηση Δημάρχου Αντωνίου Κων. Περράκη με Προέδρους και Μέλη Δημοτικών Κοινοτήτων

Η πρώτη συνάντηση με τους Προέδρους και τα Μέλη των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καντάνου-Σελίνου πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, στην Παλαιόχωρα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αντώνιος Κων. Περράκης, οι Αντιδήμαρχοι Ι. Βαρδουλάκης, Ν. Δρακάκης και Εμμ. Κουκουλάς οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους νέους Προέδρους και τα Μέλη των Κοινοτήτων και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια καλή και παραγωγική θητεία.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τις Δημοτικές Κοινότητες, ο προγραμματισμός και συντονισμός δράσεων για την επίλυση αυτών.

Στην συνέχεια Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές στην αυτοδιοίκηση και τις αρμοδιότητες που προκύπτουν από τον ρόλο τους, ώστε κατά τη διάρκεια της ερχόμενης πενταετίας να μπορεί να επιτευχθεί η αγαστή και παραγωγική συνεργασία σε κάθε σημείο του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Τέλος ο Δήμαρχος Αντώνιος Κων. Περράκης  διαβεβαίωσε ότι η επικοινωνία με τη Δημοτική Αρχή θα είναι η μέγιστη δυνατή, ώστε να επιλύεται άμεσα και συντεταγμένα κάθε ζήτημα που προκύπτει οπουδήποτε και θα συμβάλει στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.